OSAKASKUNNAN KEVÄTKOKOUS SAMANTASSA 27.3 ALKAEN KLO 17.00

OSAKASKUNNAN KEVÄTKOKOUS SAMANTASSA 27.3 ALKAEN KLO 17.00

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämien varsinaiselle kokoukselle kuuluvat asiat. Päätetään ylIjäämän jakamisesta ja jakamiseen liittyvistä käytänteistä.  Vahvistetaan tehdyt vuokrasopimukset ja kauppakirjat. Käsitellään Laitakarissa ja Sankoniemessä olevien vesijättöjen lunastamispyynnöt. Käsitellään määräalan kaupan täydennyspyyntö (MML.) Päätetään rysä- ja patopyyntipaikkojen uudelleen vuokraamisesta. Kokouksesta laadittu pöytäkirja on nähtävissä Oulu 10 Haukiputaan palvelupisteessä osoitteessa Jokelantie 8.4-21.4 välisenä aikana.

                                                                                                                                                                   Hoitokunta