osakaskunnan kevätkokous

osakaskunnan kevätkokous

Osakaskunnan sääntömääräinen kevätkokous pidetään 9.7 ravintola Samantassa alkaen klo 17.00.

Haukiputaan Jakokunta yhteinen 564-876-4-1

sääntömääräinen

OSAKASKUNNAN VUOSIKOKOUS

Ravintola Samantassa 9.7.2021 klo 17.00

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämien varsinaiselle kokoukselle kuuluvat asiat ja tehdään esitys ylijäämän jakamisesta. Päätetään sääntöjen 9§ mukaisista asioista: Korttelin 2924 tonttien 2 ja 3 myynti/ vuokraus, Pikku-Miehikän saaressa olevan vuokratun määräalan lunastaminen, Ritapuunrannan päättyneet vuokrasopimukset, Välikarin saaren tontin 4 vuokraaminen, rantakaavatontin 2923/3 lunastaminen. Päätetään nahkiaisen pyynnin osittaisesta rauhoittamisesta. Vahvistetaan tehdyt määräalojen kaupat ja vuokrasopimukset. Kokouksesta laadittu tarkistettu pöytäkirja on nähtävissä Oulu 10 Haukiputaan palvelupisteessä (osoitteessa Jokelantie 1) 19.7-2.8-21 välisenä aikana.

                                                                                                                                                                              Hoitokunta