Osakaskunnan sääntömääräinen vuosikokous 2.7 samantassa

Osakaskunnan sääntömääräinen vuosikokous 2.7 samantassa

Haukiputaan jakokunnan sääntömääräinen vuosikokous pidetään ravintola Samantassa 2.7 alkaen klo 17.00

Haukiputaan Jakokunta yhteinen 564-876-4-1

sääntömääräinen

OSAKASKUNNAN VUOSIKOKOUS

Ravintola Samantassa 2.7.2020 klo 17.00

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämien varsinaiselle kokoukselle kuuluvat asiat ja tehdään esitys ylijäämän jakamisesta. Päätetään Mustakariin ja Koljuun jakokunnan maa-alueille haettujen   poikkeamislupapäätösten aiheuttamista toimenpiteistä sekä Ruoholetossa sijaitsevien korttelin 2930 tonttien 1-3 ja korttelin 2929 tontin 3 vuokrauksesta/myynnistä. Vahvistetaan tehdyt määräalojen kaupat ja tehdyt vuokrasopimukset. Kokouksesta laadittu tarkistettu pöytäkirja on nähtävissä Oulu 10 Haukiputaan palvelupisteessä (osoitteessa Jokelantie 1) 13.7-27.7 välisenä aikana.

                                                                                                                                                                              Hoitokunta